Returpolicy

Returrätt

1. Allmänna villkor: När du köper en produkt från Wok Varlden har du rätt att returnera varan inom 14 dagar från leveransdatumet om den inte uppfyller dina förväntningar eller är defekt. Produkten måste vara oanvänd och i samma skick som du mottog den och i sin originalförpackning.

2. Ångerrätt: Som kund hos Wok Varlden har du en lagstadgad ångerrätt på 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa den dag du tar emot produkten. För att utnyttja din ångerrätt, vänligen informera oss via e-post till info@wok-group.com med ett tydligt uttalande om ditt beslut att avbryta köpet.

3. Returförfarande:För att returnera en produkt, vänligen kontakta vår kundtjänst på info@wok-group.com för en returadress och instruktioner. Kunden ansvarar för returfraktkostnaderna såvida inte produkten är defekt eller vi har gjort ett fel i leveransen.

4. Återbetalning: Återbetalningen sker när vi har mottagit den returnerade produkten och inspekterat den. Återbetalningen inkluderar priset på produkten och de fraktkostnader som betalades vid inköpstillfället, men inte kostnaden för returen. Återbetalningen görs inom 14 dagar från det att vi mottagit returen, till samma betalningsmetod som användes vid köpet.

5. Rätt till byte: Om du vill byta en produkt mot en annan måste du följa samma procedur som vid en retur. Ange i ditt meddelande att det är ett byte och specificera vilken produkt du vill ha istället.

6. Reklamation: Om produkten är defekt eller inte motsvarar beskrivningen på hemsidan har du rätt att reklamera produkten. Vänligen kontakta oss på info@wok-group.com för att initiera en reklamation. I händelse av ett erkänt krav kommer Wok Varlden att bära alla kostnader, inklusive returfrakt.

7. Kontakt: Om du har några frågor om returer, avbokningar, byten eller klagomål, vänligen kontakta vår kundtjänst via e-post på info@wok-group.com eller via telefon på +337 56 86 32 32 94.